virtueleroos@gmail.com

  bel me 0617463633

Title one

Review

"Jenneke heeft mijn AVG voor op mijn website helemaal op orde gemaakt.
Ik ben hier heel blij mee! Dit had ik zelf niet gekund omdat ik er veel te weinig van af weet. Jenneke heeft de kennis en vaardigheden en gaat professioneel te werk. Verder is het fijn om door Jenneke geholpen te worden omdat zij een prettig persoon is. Jenneke was goed bereikbaar en ik kreeg snel antwoorden op mijn vragen. Ze dacht met mij mee. Ik heb nu ook ingezien, door Jenneke, dat het belangrijk is om je AVG op orde te hebben. Dat dit niet onderschat mag worden.
Dus heel erg bedankt Jenneke!"

Groetjes van Janneke Vis
Jannekes Bakkerij
Title two

Review

" Ik heb Jenneke leren kennen als een dame die heel relaxed en rustig is. Als ze iets niet weet zoekt ze het uit en haar vaste motto is:

Het komt wel goed. En daar kun je dan dus ook op rekenen. Het komt ook altijd goed. Een praktische oplossing, algemene voorwaarden of
een online platform. Ze zoekt voor je uit hoe het zit, en komt er op terug. Met haar humor en haar vastberadenheid een fijn persoon om mee te werken.´´


Liefs van Karin

www.liefsvankarin.nlTitle three

Review

Onlangs is Jenneke voor mij aan de slag gegaan en heeft zij eens goed naar mijn zogenaamde ‘kleine lettertjes’ gekeken op mijn website. Inmiddels zijn mijn algemene voorwaarden helemaal up to date en ook het privacy beleid is weer helemaal in orde. En dit geeft me eigenlijk zoveel rust. Want ook al zijn het kleine lettertjes, het zijn wel hele belangrijke lettertjes.

Stralende groet,

Nicole Timmerman